středa 4. září 2013

MACBETH : vegan shoes


MACBETH. shakespeare mezi vegan botami. značku macbeth footwear roku 2002 založil muzikant TOM DELONGE známý hlavně ze skupiny Blink 182, ale nemálo plodný ve svých dalších projektech, AvA (angels & airwaves) a již neexistujících BCR (box car racer). asi nejsem jediné 90' kid, které mělo tohoto umělce za poloboha a není tedy nic divného na tom, že on mě k této značce zavedl. a poté také ke koupi prvního vegan produktu (na fotografii vlevo, detailně na spodním obrázku. napravo na fotografii jsou kamarádovy "macbethy")
moje (vlevo) a kamarádovy "macbethy"
každý si vybere
při výrobě bot není využíváno žádných živočišných prostředků, ale syntetické materiály jako umělá kůže. lepidla používaná k výrobě bot neobsahují nic živočišného původu jako je to u většiny lepidel. 
tom delonge sjednotil tým svých kolegů/muzikantů v rámci MACBETH STUDIO PROJECTS, kteří se podílí na návrhu modelů bot, oblečení a dalších doplňků značky macbeth. mezi tyto osobnosti patří např. členové kapely green daymy chemical romance, bring me the horizon, tegan and sara, AFI atd.

zde je pár odkazů kde MACBETH VÝROBKY sehnat:
TRIBO SHOP - lidická 8, 150 00 praha 5
LOSERKIDS.COM
MACBETHSHOP - official shop
CORESHOP.CZ
SLAP.CZ - plachty 515/12b, 634 00 brno

btw jsou prodávány v krabici šetrné k životnímu prostředí :)
mám je už více jak 5 let doma (ne po intenzivním nošení), ale vydrží stejně jako většina klasických bot. 
vyberete si i vy ?



Žádné komentáře:

Okomentovat