neděle 19. dubna 2015

GOURMET GURU : medailonky se zeleninou Goody Foody


moje druhé setkání s produktem značky Goody Foody. řekla sem si, že nic nezkazím, když zeleninové medailonky přidám do směsi pórku a žampionů a měla jsem pravdu. pak stačilo už jen dochutit sójovou omáčkou a pepřem, přidat arašídy, podávat s rýží a jednoduchá chutná večeře byla na světě. medailonky se dají požívat i bez tepelné úpravy, ale výrobce pro lepší chuť doporučuje opéct na trošce oleje z obou stranu cca 1 minutu. já medailonky nakrájela na nudličky a opékala jednoduše do zlata. 
zeleninové medailonky Goody Foody mají na 100 g výrobku výživovou hodnotu 601 kJ = 143,5 kcal, 13,5 g bílkovin, 5,5 g sacharidů a jen 6,3 g tuků. 
přesně jak řekla moje známá přede mnou, když medailonky ochutnala, žádný zázrak, ale účel plní. přeci jen FOOD IS FUEL, NOT THERAPY. osobně bych od značky Goody Foody preferovala spíše klasický "chicken style řízek", ale na druhou stranu tisíc lidí, tisíc chutí. a za vyzkoušení určitě stojí.


 Medailonky lze zakoupit v supermarketu Billa, ve vybraných pobočkách řetězce Globus, ve zdravé výživě Country Life, Biofit a Maranatha. detailní popis všech prodejen zde: Seznam prodejen Goody Foody a snad brzy i na e-shopu.

složení: rostlinné bílkoviny (sójová, pšeničná), ryžová mouka, rostlinná vláknina, sójová mouka, pšeničný škrob, vaječný bílek, syrovátka sušená, voda, rostlinný olej, laktóza, jedlá sůl, kvasnicový extrakt, sladový výtěžek, kvasný ocet líhový, aróma, česnek sušený, zázvor sušený, pepř.


a co vy, vyzkoušíte medailonky se zeleninou ? popř. nějaký jiný MEAT FREE produkt značky Goody Foody ?

Žádné komentáře:

Okomentovat